Menu Close

Yhdessä Enemmän – Nostopalvelut ja konevuokraus saman katon alla

25.3.2021 – Powerlift Finland Oy, RK Rakentajan Konevuokraamo Oy ja MikaRent Oy.

Powerlift Finland Oy, RK Rakentajan Konevuokraamo Oy ja MikaRent Oy ovat nyt Yhdessä Enemmän. Toiminta on valtakunnallista ja toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Joulukuussa 2020 tapahtuneen yritysjärjestelyn myötä Powerlift Finland Oy, RK Rakentajan Konevuokraamo Oy ja MikaRent Oy pystyvät yhteistyöllään laajentamaan palvelutarjontaansa. Yritykset vastaavat nosto- ja konevuokraamopalveluillaan rakennusalan tukitoiminnoissa rakennusliikkeiden sekä aliurakoitsijoiden tarpeisiin. Kevään aikana MikaRent Oy:n toiminta siirtyy RK Rakentajan Konevuokraamo Oy:n nimen alle.

Arvostamme asiakkaitamme ja olemme yritysjärjestelyn myötä entistä vahvempia. MikaRentin ja RK:n vahva kokemus maanrakennusalasta ja -koneista sekä erikoistuotteista, kuten haitta-aineiden torjuntalaitteista ovat tervetulleita valikoimaamme nostopalveluiden rinnalle. Lisäksi työmaapalvelut edellä mainituilla tuotteilla takaavat palvelun olevan taattua Poweria“, vakuuttaa Powerlift Finland Oy:n toimitusjohtaja Jouni Leino. www.powerlift.fi

Linkki lehdistötiedotteeseen löytyy tästä.

×