Kuljetuspalvelut rakennusmateriaaleille ja koneille

Oli sinulla tarve sitten kertaluontoiselle tavaran siirrolle paikasta toiseen tai jatkuvalle kuljetuspalvelulle, meiltä saat tarvitsemasi avun. Kuljetamme koneet ja rakennusmateriaalit turvallisesti perille ja hoidamme tarvittaessa myös erikoiskuljetukset.

Miksi valita Powerliftin tavarankuljetuspalvelu?

  • Kuljetuksemme saapuu paikalle juuri silloin kun olemme sopineet. Tiedämme, että mm. rakennusalalla voi tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla, siksi olemme joustavia kaikilta osin. Samaan aikaan voit olla varma, etteivät rakennusprojektit myöhästy, kun kuljetus joka on tilattu kello seitsemäksi myös saapuu kello seitsemän.
  • Saat meiltä tarvittaessa kokonaisvaltaisen palvelun. Jos tarvitset esimerkiksi henkilönostimen, välivarastointia, kuljetus,- tai nostopalveluita, saat kaiken helposti yhden katon alta. Hoidamme myös nostot turvallisesti ja ammattimaisin ottein. 
  • Henkilökuntamme osaa auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Monipuolisen osaamisemme ansiosta osaamme auttaa sinua niin kuljetuksiin, varastointiin kuin nostoihin liittyen ja varmistamme, että saat aina asiantuntevaa palvelua.
  • Monipuolisen kalustomme avulla takaamme, että saat jokaisen kuljetuksen perille tehokkaasti. Löydämme aina keinon kuljettaa tavaran tai koneen juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Lavettikuljetuksista nosturiautoihin – Näillä me kuljetamme

Lavettiautot

Tyypillisesti laveteilla kuljetetaan koneita tai suurempia laitteita ja hoidammekin lavettikuljetuksina niin raskaiden kuin kookkaidenkin kuormien siirrot. Kalustomme kattaa muun muassa tasapohjaiset lavetit, rampilliset koneenkuljetuslavetit sekä erikoiskuljetuksiin soveltuvat lavetit. Ammattilaisen huolellisesti lavettikuljetukset mahdollistavat turvalliset kuormien siirrot. 

Vaihtolava-autot

Vaihtolava-autoillamme kuljetamme pienemmät koneet, rakennusmateriaalit, vaihtolavat, purkulavat sekä maa-ainekset. Vaihtolava-autojemme avulla saat hoidetuksi jätelavojen tyhjennykset, konekuljetukset sekä tavaransiirrot. Oli tarpeesi sitten isolle tai pienelle vaihtolavalle, saat sen meiltä. Hoidamme jätteiden kuljetukset nykyaikaisella kalustollamme asianmukaisesti kierrätettäväksi.

Nosturiautot

Kuljetukset nosturiautoillamme ovat kustannustehokas vaihtoehto silloin, kun kuljetettava materiaali pitää nostaa kerroksiin, katolle tai suoraan paikoilleen. Nosturiautoihimme on saatavilla myös perävaunut jolloin voimme yhdellä kerralla kuljettaa jopa 45 tonnin kuorman. 

Lisätietoja kuljetuksiin soveltuvista nosturiautoistamme löydät nostopalvelut-sivulta. 

Vaikka tarvitsemaasi kuljetuskalustoa  ei olisi heti listattuna, kannattaa ottaa meihin siitä huolimatta yhteyttä, niin löydämme varmasti ratkaisun kuljetuksellesi.

Miksi kuljetuspalvelut kannattaa tilata meiltä?

  • Ammattilaisen tekemä kuljetus on turvallinen ja mahdollisimman tehokkaaksi optimoitu. Varmistamme, että saat tavarat varmasti ehjänä paikasta toiseen. Kuljetusalan ja nostojen asiantuntijana tiedämme, mitä turvalliselta kuljetukselta vaaditaan ja noudatamme tarkasti voimassa olevia säännöksiä ja määräyksiä. 
  • Sinulla ei itselläsi tarvitse olla kuljetukseen soveltuvaa kalustoa. Isoihin rakennusalan kuljetuksiin tarvitaan lähes poikkeuksetta erikoiskalustoa. Ottamalla kuljetuspalvelun meiltä, sinun ei tarvitse itse tietää mitä, mistä ja milloin me hoidamme loput.
  • Vapautat resursseja ja voit keskittyä juuri omaan erityisalaasi. Kuljetukset paikasta toiseen vievät oman aikansa ja vapautuneella ajalla työntekijäsi voivat keskittyä juuri heidän osaamisalueeseensa, jolloin työ voi olla entistä tehokkaampaa. 

Miten toimia, jos tarvitsen kuljetuspalveluita?

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteystietosivun lomakkeella, mikä parhaiten sinulle sopii. Toivomme, että tilaus kuljetukseen tulisi viimeistään vuorokautta ennen, mutta erityistapauksissa pyrimme kuljettamaan myös saman päivän aikana tulleet kuljetuspyynnöt.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin saadaan kuljetuksesi hoidettua perille ehjänä oikealla kalustolla ja sinulle parhaiten sopivalla aikataululla!

×