Hinattavat nosturit

Hinattavat nosturit ja hinattavat nostimet – Kevyet ja kompaktit nostokoneet

Hinattavat nosturit ja hinattavat nostimet ovat käteviä kompaktin kokonsa ansiosta ja ne toimivat erinomaisesti erilaisissa työkohteissa. 

Hinattavat nostimet ovat sinulle loistava valinta, jos suunnitelmissasi on esimerkiksi omakotitalosi maalaus, rännien puhdistus, kiinteistönhuoltotyöt tai hirsirakentaminen. 

Hinattavat nosturit puolestaan soveltuvat erinomaisesti työmaan käyttöön ja kevyen painonsa ansiosta ne toimivat esimerkiksi pihakansilla ja holveilla, joissa on painorajoitukset.

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään sinulle sopiva laite!

Tutustu hinattaviin nostimiin!

Näytetään ainoa tulos

Nostokorkeus 31,0 m
Nostokorkeus 31,0 m
Nostokyky maks. 1600 kg
Kuljetuspituus 8,80 m
Kuljetusleveys 1,99 m
Kuljetuskorkeus 2,45 m
Paino 3 500 kg
Tuentamitat max. / min.
Edessä 4,90 / 3,30 m
Takana 4,90 / 3,30 m

Turvallisuus hinattavien nostimien ja hinattavien nostureiden kanssa

Hinattavat nosturit ja hinattavat henkilönostimet ovat suhteellisen kevyitä ja ketteriä. Näitäkin laitteita käytettäessä on tärkeää huomioida asianmukainen ja turvallinen tuenta maaston mukaan. Lisäksi on varmistettava, että tuenta pitää hyvin myös käytön ajan.

Jos kaipaat apua asianmukaiseen tuentaan, me autamme sinua mielellämme. Kysy siis rohkeasti meiltä turvallisuuteen liittyvistä pulmista vuokrauksen yhteydessä!

 

Miksi vuokrata hinattava nosturi tai hinattava henkilönostin meiltä?

  • Täsmällisyys on valttikorttimme: Saamme asiakkailtamme paljon erityistä kiitosta nopeasta ja täsmällisestä toiminnastamme. Jos siis tilaat koneen työmaallesi kello seitsemäksi, me myös toimitamme sen sinulle kello seitsemän.
  • Monipuoliset koneet ja laitteet: Löydät meiltä varmasti tarpeisiisi sopivan hinattavan nostimen tai hinattavan nosturin. Jos tarvitset lisäksi muuta nostokalustoa, saat myös sen meiltä!
  • Oma huolto: Oman huoltomme ansiosta sinun ei pitkäaikaisessa vuokrauksessa tarvitse huolehtia itse koneen huollosta. Varmistamme myös, että koneemme ovat aina hyvässä kunnossa, kun vuokraat ne käyttöösi. 
  • Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta: Meillä on töissä nostoalan huippuosaajia ja autamme sinua vuokraamaan juuri parhaan koneen sinun tarpeeseesi. Saat meiltä apua mahdottomaltakin tuntuvien nostojen kaluston valintaan!

Tilaa meiltä hinattava nosturi tai hinattava henkilönostin – Näin homma etenee

  1. Ota meihin yhteyttä. Soita, laita Whatsapp-viesti tai sähköposti, niin etsitään sinulle paras ratkaisu.
  2. Kartoitamme tarpeesi. Jos et ole varma, millainen kone käyttöösi sopii  parhaiten, heitä haaste meille! Tulemme mielellämme myös kohdekatselmukselle, jossa kartoitamme tarpeesi tarkemmin.
  3. Tutustu vuokrausehtoihin. Ennen vuokrausta suosittelemme tutustumaan vuokrausehtoihimme. Jos sinulla herää jotakin kysyttävää ehtoihin liittyen, voit aina olla yhteydessä meihin.
  4. Vuokraus ja palautus. Kun kaikki on sovittu, saat meiltä koneen vuokrattavaksi sovitun aikataulun mukaan. Vuokra-aika voi vaihdella yksittäisistä päivistä useisiin kuukausiin ja vuosiin. Kun vuokra-aika päättyy, palautat koneen meille sovitusti. Saat meiltä tarvittaessa tilattua myös kuljetuksen koneelle.

Tarvitsetko hinattavan nosturin tai hinattavan henkilönostimen vuokrauksen lisäksi muuta apua nostamisen saralla?

Kaipaatko nosturin lisäksi kuljettajaa tekemään haastavan noston? Tutustu nostopalveluihin.

Tarvitsetko kuljetuksen vuokrattavalle nosturille tai työmaan tavaralle? Tutustu kuljetuspalveluihin.

Etsitkö luotettavaa ja helppoa välivarastointipalvelua, jossa sinun ei tarvitse itse tehdä varastonhallintaa? Tutustu varastointipalveluihin.

Oli sinulla mitä tahansa nostoihin liittyvää kysyttävää, ota meihin yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten toimiva ratkaisu.

 

Lue lisää
×