Valikko Sulje

Varastointipalvelut

POWERLIFT tarjoaa rakennusmateriaalin välivarastointipalvelua. Logistinen sijaintimme kehä kolmosen (kt 50) tuntumassa Vantaalla tarjoaa mahdollisuuden edullisiin jatkokuljetuksiin pääkaupunkiseudun rakennustyömaille.

Tarjoamme varastotilaa sekä ulkoalueelta että myös 700 m² pressuhallista, jossa varastoitavat tuotteet säilyvät säältä suojassa. Trukki- ja nostopalvelumme mahdollistavat kuormien turvallisen purun varastointialueellamme. Hoidamme myös jatkokuljetukset varastosta työmaalle täsmäkuljetuksina asiakkaan haluamana ajankohtana. Tarvittaessa järjestämme myös työmaalle purkupalvelun, joko nosturilla tai kurottajalla.

Kaikki varastoitavat tuotteet tarkistetaan saapuessaan ja dokumentoidaan. Asiakkaan ei tarvitse tulla itse valvomaan kuorman purkua ja lastausta. Logistiikan ammattilaisemme huolehtivat toimitusketjun vaiheista.

Yleisimmät varastoitavat tuotteet ovat työmaatilat, varastokontit, teräsrakenteet sekä lasipukit.

VARASTOINTIHINNAT/kk
Ulkoaluevuokra 1 €/m² (2 ensimmäistä viikkoa veloituksetta)
Sisätilavuokra 3 €/m²
Trukkipurku 60 €/h (minimiveloitus 0,5 h)
Kuorman lastaus kuljetuskaluston tuntiveloituksen mukaan. käytettäessä nosturiautoa kuorman purkuun tai lastaukseen veloitus suoritetaan käytetyn nosturiauton tuntiveloituksen mukaan.
×